Uutta toimintaa Tesomalle?

Pispalan Woimalla on käytössään edullinen liiketila/toimistohuoneisto Tesomalla, ja toiveissa olisikin järjestää tilaan jotain yleishyödyllistä toimintaa, esim. mielenvirkistys/mielenterveyskahvila, matalan kynnyksen kitaraklubi aloitteleville muusikoille, naturaalivoimailun/harjoittelun infopiste Tampereelle, jotain toimintaa Tesoman nuorisolle ym. Ideoita otetaan vastaan, joten ota rohkeasti yhteyttä!
Samoihin tiloihin myös etsitään rehellistä ja luotettavaa yhteistyökumppania, jota kiinnostaa erittäin edullinen toimitila ja yhteisöllinen toiminta, sekä ihmisten auttaminen ylämäessä.

Alennuskoodia PISPALA10 käyttämällä yhteistyökumppaniemme verkokaupassa olet mukana rakentamassa parempaa Tamperetta. Kiitos.

Pispalan Woima toimii täysin vapaaehtoisvoimin ja on poliittisesti sitoutumaton.

Ystävällisin yhteistyöterveisin,

Tony / Pispalan Woima

www.PispalanWoima.fi

Mielenterveyskahvila_Tesoma Mielenterveyskahvila_Tesoma_kuva3

ps.Alla tekstiluonnos mielenterveyskahvilaan liittyen, tällä hetkellä mielenterveyskahvila-projekti on telakalla, koska varojen kerääminen on edennyt etanan vauhdilla.

Pispalan Woiman haaveena on avata Tesomalle mielenvirkistys/mielenterveyskahvila johon ovat kaikki tervetulleita ilmaiselle kahville tai teelle, sekä juttelemaan elämän iloista ja suruista.
Ovet olisivat auki kolmena päivänä viikossa, ja oven kynnys on höylätty pois ettei kukaan jäisi sohvalle makaamaan liian korkean kynnyksen takia. Alavireen tai masennuksen painaessa päälle on hyvä lähteä käymään jossain, vaikka Woimassa kahvilla. Yksin kotona ei saisi liikaa murehtia asioita joihin harvoin murehtimalla vastauksia löytää. Sen sijaan pieni ulkoilu, kuppi kahvia hyvässä seurassa, sekä elämän pienen pienien ilojen löytäminen antaa paljon paremmat lähtökohdat hankalista hetkistä ylipääsemiseen.

Pispalan Woima kerää varoja tulevaan toimintaan pienimuotoisella myyntitoiminnalla. Myynnissä on tuotteita laidasta laitaan, mutta koska Gorilla Wearin maahantuoja GorillaWear.fi on lähtenyt mukaan tukemaan toimintaamme pääpaino on Gorilla Wear vaatteilla, sekä myös laadustaan tunnetuilla SKIP terveystuotteilla/urheiluravinteilla.
Tässä alkuvaiheessa kaikki tuotteet myydään yksityishenkilönä ja niistä maksetaan kaikki lakisääteiset maksut ja verot. Marras/joulukuussa olisi tarkoitus rekisteröidä virallinen toiminta käyntiin ja samalla ALV ym. asiat kaikkien Suomen lakien mukaisesti.

Tällä hetkellä Pispalan Woimalla on käytössään edullinen ja suht mukava tila Tesomalla, osoitteessa Tesoman valtatie 37 (2.kerros), 33310 Tampere, jossa toimintaa on mahdollista järjestää.

PispalanWoima.fi

HYVINVOINNIN PUOLESTA JO VUODESTA 2002